mariabesini
UPCOMING NEW 2023 EVENT

Webinar: ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 0-12 ΜΗΝΩΝ

Για περιορισμένο αριθμό συμμετοχών.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.

Σχετικά με το Σεμινάριο

ΟΛΙΣΤΙΚΟ WEBINAR ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 0-12 ΜΗΝΩΝ

Οι “Ομάδες Γονέων 0-12 μηνών” είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων που πρέπει να παρακολουθήσει κάθε γονέας που αντιμετωπίζει θέματα ύπνου του μωρού του, αλλά και κάθε γονέας που θέλει να εγκαταστήσει υγιείς συνήθειες ύπνου από νωρίς.

Ως γονέας, γνωρίζεις πως ο ύπνος του μωρού σου δεν σε αφήνει ανεπηρέαστο. Κάθε άλλο μάλιστα. Μπορεί να νιώθεις κούραση, απογοήτευση, ότι δεν έχεις ποιοτικό χρόνο με το μωρό σου, για τον εαυτό σου η να νιώθεις εντελώς εξουθενωμένη/ος.

Ως μαμά και σύμβουλος ύπνου βρεφών και παιδιών, σε καταλαβαίνω. Σού έχω καλά νέα όμως.. Δεν χρειάζεται να περνάς αυτή την περίοδο της ζωής σου τόσο δύσκολα. Υπάρχουν λύσεις σε κάθε περίπτωση και θα είμαστε σε αυτό το σεμινάριο να τις αποκαλύψουμε όλες. Αυτό το σεμινάριο εγγυάται ότι θα μάθεις όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τον ύπνο του μωρού σου! Θα αναλύσουμε ολιστικά και πρακτικά τα θέματα ύπνου και τον φυσιολογικό ύπνο και υπόσχομαι προσωπικά στο τέλος του σεμιναρίου να μην έχεις ούτε μία απορία για όσα τώρα σε απασχολούν. 

Αξιολογήσεις

Τι λένε για το ταξίδι μας

5/5

“Eκτός από ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Μαρία, θέλω να παροτρύνω, όλους όσους πιστεύουν πως χρειάζονται καθοδήγηση, να ζητήσουν βοήθεια και το αποτέλεσμα θα τους εκπλήξει! Πιστέψτε στις δυνατότητες των παιδιών σας και θα δείτε αλλαγές στην ζωή και την καθημερινότητά σας, που ίσως δεν τις φανταζόσασταν και δεν πιστεύατε ποτέ πως είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν!”

Μαριάννα – Τάσος

5/5

Η Μαρία μας βοήθησε πολύ στο να ξεπεράσουμε κάποιες δυσκολίες που είχαμε με τον ύπνο της μικρής μας (8 μηνών).[…] Ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό το σύντομο ταξίδι που κάναμε παρέα και κυρίως σε ευχαριστώ για όλη την ψυχολογική υποστήριξη που μου έδωσες και που κάθε φορά ήσουν εκεί για να ακούσεις τους προβληματισμούς μου και να με καθοδηγήσεις ώστε να βρω λύσεις.

Σοφία

Πώς μπορώ να συμμετέχω στο πρόγραμμα γονέων;

Ομάδα γονέων 0-12 μηνών για τον ύπνο

17/03/2023

115 / Γονέα
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ 7 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
  • -50% για τον δεύτερο γονέα

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων διάρκειας τριών εβδομάδων

Ερωτήσεις που θα απαντηθούν στις ομάδες γονέων 0-12 μηνών:

Αυτές οι απορίες θα απαντηθούν μαζί με πολλές άλλες στο διάστημα των τριών εβδομάδων που διαρκεί το σεμινάριο. Μπορείτε να κάνετε τις δικές σας ερωτήσεις, να κρατάτε σημειώσεις και να ανακαλύψετε έναν κόσμο πιο ξεκούραστο και ποιοτικό για όλη την οικογένεια. 

Πως λειτουργούν οι ομάδες γονέων;

Οι ομάδες γονέων 0-12 μηνών, είναι ένας τόπος συνάντησης γονέων και φροντιστών με κοινά ενδιαφέροντα και προβληματισμούς.

Το κύριο ενδιαφέρον κάθε ομάδας είναι ο ύπνος του παιδιού και τον προσεγγίζουμε με ευρεία και ολιστική ματιά σε κάθε πτυχή που τον επηρεάζει. Κάθε ομάδα απευθύνεται σε γονείς με παιδιά στο ίδιο ηλικιακό εύρος ώστε να γίνεται εστίαση σε θέματα που απασχολούν όλους. Με την κάθε ομάδα συναντιόμαστε διαδικτυακά μια φορά την εβδομάδα και συζητάμε πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες.

Σε κάθε εβδομαδιαίο σεμινάριο, ένα μέρος αφορά στην ανάλυση των θεματικών με μορφή παρουσίασης που γίνεται από εμένα κι ένα μέρος αφορά σε ελεύθερη συζήτηση όλων των συμμετεχόντων πάνω στις θεματικές αυτές. Σ’ αυτό το δεύτερο μέρος μπορεί, και ενθαρρύνεται, κάθε γονέας να φέρει τους προσωπικούς του προβληματισμούς και τα θέματα που απασχολούν τη δική του περίπτωση προκειμένου να τα κουβεντιάσουμε και να προτείνουμε εργαλεία και λύσεις.

Στο τέλος κάθε σεμιναρίου οι γονείς παίρνουν μια μικρή άσκηση «για το σπίτι» και συζητάμε τα αποτελέσματά της στο επόμενο σεμινάριο. Οι ομάδες γονέων είναι ένα μέρος όπου όλοι μπορούμε να είμαστε και να νιώθουμε ασφαλείς για να μοιραστούμε, να συνδεθούμε, να προβληματιστούμε, να γίνουμε καλύτεροι. Και φυσικά να πάρουμε απαντήσεις σε θέματα ύπνου που μπορεί να μας δυσκολεύουν, όπως και εργαλεία που μπορούν να μας βοηθήσουν να διαχειριζόμαστε την καθημερινότητα όσον αφορά στον ύπνο του παιδιού μας, με μεγαλύτερη ευκολία.

Γιατί να παρακολουθήσω αυτό το σεμινάριο;

Αυτό το σεμινάριο είναι ουσιαστικά μια πλήρης εκπαίδευση σας πάνω σε θεματικές που αφορούν στον ύπνο του παιδιού σας.

Καλύπτει ένα ολοκληρωμένο εύρος ερωτήσεων που μπορεί να έχετε σε σχέση με τον ύπνο. Όπως τι να περιμένετε, τι μπορεί να τον επηρεάζει και με ποιους τρόπους μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να κοιμάται καλύτερα και να ευημερεί.

Μέσα στην ομάδα θα έχετε την δυνατότητα να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας, να συνδεθείτε με γονείς που μπορεί να βιώνουν τις ίδιες δυσκολίες και να πάρετε εμπεριστατωμένες απαντήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν άμεσα να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.

Τι θα αποκομίσω από αυτό το σεμινάριο;

Με το τέλος του σεμιναρίου ομάδες γονέων 0-12 μηνών, θα αισθάνεστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά στο ρόλο της φροντίδας του παιδιού σας όσον αφορά στον ύπνο αλλά και σε σχέση με τις καθημερινές σας αποφάσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ: ΟΜΑΔΕΣ ΓΟΝΕΩΝ 0-12 ΜΗΝΩΝ

Κλείστε τώρα μία δωρεάν online συνάντηση μαζί μου κι ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

1. Τι είναι φυσιολογικό στον ύπνο των βρεφών (φυσιολογία βρέφους, κιρκάδιοι ρυθμοί, οργάνωση και
μοτίβα ύπνου, αριθμός αφυπνίσεων, προσκόλληση, ανταπόκριση, αυτονομία, ιδιοσυγκρασία,
συνήθειες, μύθοι σε σχέση με τον ύπνο).

 

2. Ασφάλεια στον ύπνο (ασφάλεια στην κούνια, στη συγκοίμηση, στο χώρο ύπνου, συναισθηματική
ασφάλεια).

 

3. Πώς να φροντίσω ποιοτικά το μωρό μου (σημάδια νύστας, ποιοτικός χρόνος, τρόπος ζωής, σύνδεση,
καθησυχασμός στο κλάμα).

1. Πώς να εγκαταστήσω υγιείνές συνήθειες ύπνου (περιβάλλον ύπνου, ρουτίνες, διατροφή,
δραστηριότητα).

 

2. Ενδεικτικά προγράμματα ύπνου για βρέφη από 0 έως 12 μηνών.

 

3. Τι να προσέξετε κατά την εισαγωγή των στερεών τροφών.

1. Γιατί το μωρό μου κλαίει πολύ και πώς μπορώ να το βοηθήσω (συχνά αδιάγνωστα ιατρικά θέματα
που χρειάζεται να γνωρίζετε).

 

2. Το μωρό μου δεν κοιμάται. Τι μπορεί να φταίει. (ανάλυση πυλώνων του ύπνου για να βρεθούν οι
βαθιές αιτίες που δυσκολεύουν το μωρό σας από το να κοιμηθεί).

 

3. Αυτοφροντίδα γονέων και τι επιλογές υποστήριξης έχουν.

Παροχή 20 λεπτά δωρεάν συνομιλίας

Στην συνομιλία αυτή μου περιγράφετε τις ανάγκες και τις προκλήσεις σας και εγώ σας περιγράφω την προσέγγισή μου και τους τρόπους με τους οποίους μπορώ να σας βοηθήσω.

Εξασφάλισε τη Θέση σου στο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Σεμιναρίων για τον Ύπνο του Νεογέννητου Μωρού

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος: Ομάδες Γονέων 0-12 Μηνών
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για το Webinar που αφορά γονείς παιδιών από 0-12 μηνών. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Μόλις δηλώσετε το ενδιαφέρον σας θα επικοινωνήσω προσωπικά μαζί σας εντός 24ώρου για απορίες και λεπτομέρειες.
Γράψτε απορίες, σχόλια και λεπτομέρειες για τις ώρες που θα θέλατε να επικοινωνήσω μαζί σας.