mariabesini

Υπηρεσίες

Παροχή 20 λεπτά δωρεάν συνομιλίας

Στην συνομιλία αυτή μου περιγράφετε τις ανάγκες και τις προκλήσεις σας και εγώ σας περιγράφω την προσέγγισή μου και τους τρόπους με τους οποίους μπορώ να σας βοηθήσω.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξατομικευμένη, ολιστική προσέγγιση, φιλική προς το παιδί και την οικογένεια

Μεμονωμένες Συνεδρίες

Κλείσε μια ιδιωτική ατομική συνεδρία μαζί μου. Μπορείς να πάρεις μια ώρα ή περισσότερες για όσο διάστημα επιθυμείς.

Εξατομικευμένα προγράμματα

Δομημένα προγράμματα ορισμένου χρόνου για την οικογένειά σας (για παιδιά 0-6 ετών)

Ομάδες γονέων 0-12 μηνών

Διαδικτυακές ομάδες εκπαίδευσης γονέων για τον ύπνο των βρεφών και παιδιών από 0-5 ετών.

Ομάδες γονέων 1-5 ετών

Διαδικτυακές ομάδες εκπαίδευσης γονέων για τον ύπνο των παιδιών από 1 έως 5 ετών.

Διαδικτυακά Σεμινάρια

Σεμινάρια από 30€/άτομο. Διαδικτυακά σεμινάρια 2,5-3 ώρες με δυνατότητα συμμετοχής.

Εργαστήριο για τον ύπνο

Εργαστήριο για τον ύπνο. Θεματική, διάρκεια και κόστος εργαστηρίου κατόπιν συνεννόησης​.

Δωρεάν webinars/workshops

Δωρεάν webinars/workshops σε δημόσιους φορείς, ΜΚΟ, ελληνικά σχολεία Ελβετίας.

Γιατί η προσέγγισή μου είναι διαφορετική;

Η αγάπη και αφοσίωση στη δουλειά μου, σε συνδυασμό με την ολιστική προσέγγιση που ακολουθώ εξασφαλίζουν βέβαια αποτελέσματα.

Η προσέγγιση μου είναι:

Ποια είναι η διαδικασία:

Αξιολογήσεις

Τι λένε για το ταξίδι μας

5/5

“Eκτός από ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Μαρία, θέλω να παροτρύνω, όλους όσους πιστεύουν πως χρειάζονται καθοδήγηση, να ζητήσουν βοήθεια και το αποτέλεσμα θα τους εκπλήξει! Πιστέψτε στις δυνατότητες των παιδιών σας και θα δείτε αλλαγές στην ζωή και την καθημερινότητά σας, που ίσως δεν τις φανταζόσασταν και δεν πιστεύατε ποτέ πως είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν!”

Μαριάννα – Τάσος

5/5

Η Μαρία μας βοήθησε πολύ στο να ξεπεράσουμε κάποιες δυσκολίες που είχαμε με τον ύπνο της μικρής μας (8 μηνών).[…] Ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό το σύντομο ταξίδι που κάναμε παρέα και κυρίως σε ευχαριστώ για όλη την ψυχολογική υποστήριξη που μου έδωσες και που κάθε φορά ήσουν εκεί για να ακούσεις τους προβληματισμούς μου και να με καθοδηγήσεις ώστε να βρω λύσεις.

Σοφία

FAQs

Απαντήσεις συχνών ερωτήσεων

Σε αυτή τη δωρεάν συνομιλία μας αρχικά θα γνωριστούμε. Είναι πολύ σημαντικό να νιώσουμε ότι ταιριάζουμε και εάν μπορεί να δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Εσείς μου περιγράφεται τις ανάγκες και τους στόχους σας κι εγώ σας περιγράφω την προσέγγισή μου και τους τρόπους με τους οποίους μπορώ να σας βοηθήσω να τους επιτύχετε.

Το Ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαρκεί συνολικά περίπου 1,5 μήνα και το VIP περίπου 2 μήνες.

Στο 95% των περιπτώσεων, με τη λήξη του προγράμματος είτε έχουμε πετύχει τους στόχους μας, είτε νιώθετε επαρκώς εφοδιασμένοι με τα εργαλεία που χρειάζεστε και με την αυτοπεποίθηση να συνεχίσετε μόνοι σας ότι έχουμε ξεκινήσει. Εάν παρόλα αυτά νιώσετε ότι χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη, μπορείτε να συνεχίσετε με μεμονωμένες συνεδρίες για όσο διάστημα επιθυμείτε.

Οι συνεδρίες προτείνεται να γίνονται 1 φορά την εβδομάδα επί συναπτές εβδομάδες. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι αυτή η συχνότητα και η συνέχεια είναι ιδανική για τη συγκεκριμένη δουλειά και φέρνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Το σημαντικό σ’ αυτή τη δουλειά είναι ότι αρχίζουμε να βλέπουμε πρόοδο και κάποια βελτίωση από την πρώτη κι όλας εβδομάδα. Ανάλογα με το βαθμό δέσμευσής σ’ αυτή τη συνεργασία, τόσο πιο γρήγορα θα δείτε κι αποτελέσματα. Γονείς που έχουν εμπιστευτεί τη δουλειά μας από την αρχή και έχουν επιδείξει συνέπεια και δέσμευση, έχουν φτάσει τους στόχους τους και μέσα σε 2 εβδομάδες.  

Υπάρχουν όμως και πιο περίπλοκες περιπτώσεις όπου μπορεί να χρειαστούν από 2 έως και 4 μήνες μέχρι να φτάσουν τους στόχους τους. Αυτό είναι πολύ-παραγοντικό και κάποιες φορές μπορεί να εξαρτάται κι από παράγοντες που είναι δύσκολο να επηρεάσουμε π.χ ιατρικό σύστημα της χώρας στην οποία κατοικείτε.

Our Contact

Υπάρχει κάτι που θέλεις να με ρωτήσεις;

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipi scing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus. In suscipit ex ac leo hendrerit.

Phone

+41 78 62 16 777

Email

info@mariabesini.com