UPCOMING NEW 2023 EVENT

Webinar: Ομάδες γονέων για 0 έως 12 μηνών

Για περιορισμένο αριθμό συμμετοχών.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.

Σχετικά με το Σεμινάριο

ΟΛΙΣΤΙΚΟ WEBINAR ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΒΡΕΦΩΝ 0-12 ΜΗΝΩΝ.

Οι “Ομάδες Γονέων 0-12 μηνών” είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων που πρέπει να παρακολουθήσει κάθε γονιός που αντιμετωπίζει θέματα ύπνου.

Ως γονιός γνωρίζεις πως τα θέματα ύπνου του μωρού σου δεν σε αφήνουν ανεπηρέαστο. Κάθε άλλο μάλιστα. Σε κουράζουν, κλέβουν από τον ποιοτικό χρόνο που μπορείς να έχεις με το μωρό σου και στο τέλος σε εξαντλούν.

Ως μαμά και σύμβουλος ύπνου βρεφών και παιδιών, σε καταλαβαίνω. Σού έχω καλά νέα όμως.. Δεν χρειάζεται να το περνάς άλλο αυτό. Υπάρχουν λύσεις σε κάθε περίπτωση και θα είμαστε σε αυτό το σεμινάριο να τις αποκαλύψουμε όλες. Αυτό το σεμινάριο εγγυάται τη λύση που δεν περίμενες πως υπάρχει! Θα αναλύσουμε ολιστικά και πρακτικά τα θέματα ύπνου και υπόσχομαι προσωπικά στο τέλος του σεμιναρίου να μην έχεις ούτε μία απορία!

Ομάδα γονέων 0-12 μηνών για τον ύπνο

10/02/2023

115 10/02/2023
  • -50% για τον δεύτερο γονέα

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων διάρκειας τριών εβδομάδων

Ερωτήσεις που θα απαντηθούν σε αυτό το σεμινάριο:

Αυτές οι απορίες θα απαντηθούν μαζί με πολλές άλλες στο διάστημα των τριών εβδομάδων που διαρκεί το σεμινάριο. Μπορείτε να κάνετε τις δικές σας ερωτήσεις, να κρατάτε σημειώσεις και να ανακαλύψετε έναν κόσμο πιο ξεκούραστο και ποιοτικό για όλη την οικογένεια. 

Πως λειτουργούν οι ομάδες γονέων;

Οι ομάδες γονέων είναι ένας τόπος συνάντησης γονέων και φροντιστών με κοινά ενδιαφέροντα και
προβληματισμούς.

Το κύριο ενδιαφέρον κάθε ομάδας είναι ο ύπνος του παιδιού και τον προσεγγίζουμε με ευρεία και ολιστική ματιά σε κάθε πτυχή που τον επηρεάζει. Κάθε ομάδα απευθύνεται σε γονείς με παιδιά στο ίδιο ηλικιακό εύρος ώστε να γίνεται εστίαση σε θέματα που απασχολούν όλους. Με την κάθε ομάδα συναντιόμαστε διαδικτυακά μια φορά την εβδομάδα και συζητάμε πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες.

Σε κάθε εβδομαδιαίο σεμινάριο, ένα μέρος αφορά στην ανάλυση των θεματικών με μορφή παρουσίασης που γίνεται από εμένα κι ένα μέρος αφορά σε ελεύθερη συζήτηση όλων των συμμετεχόντων πάνω στις θεματικές αυτές. Σ’ αυτό το δεύτερο μέρος μπορεί, και ενθαρρύνεται, κάθε γονέας να φέρει τους προσωπικούς του προβληματισμούς και τα θέματα που απασχολούν τη δική του περίπτωση προκειμένου να τα κουβεντιάσουμε και να προτείνουμε εργαλεία και λύσεις.

Στο τέλος κάθε σεμιναρίου οι γονείς παίρνουν μια μικρή άσκηση «για το σπίτι» και συζητάμε τα αποτελέσματά της στο επόμενο σεμινάριο. Οι ομάδες γονέων είναι ένα μέρος όπου όλοι μπορούμε να είμαστε και να νιώθουμε ασφαλείς για να μοιραστούμε, να συνδεθούμε, να προβληματιστούμε, να γίνουμε καλύτεροι. Και φυσικά να πάρουμε απαντήσεις σε θέματα ύπνου που μπορεί να μας δυσκολεύουν, όπως και εργαλεία που μπορούν να μας βοηθήσουν να διαχειριζόμαστε την καθημερινότητα όσον αφορά στον ύπνο του παιδιού μας, με μεγαλύτερη ευκολία.

Γιατί να παρακολουθήσω αυτό το σεμινάριο;

Αυτό το σεμινάριο είναι ουσιαστικά μια πλήρης εκπαίδευση σας πάνω σε θεματικές που αφορούν στον ύπνο του παιδιού σας.

Καλύπτει ένα ολοκληρωμένο εύρος ερωτήσεων που μπορεί να έχετε σε σχέση με τον ύπνο. Όπως τι να περιμένετε, τι μπορεί να επηρεάζει και με ποιους τρόπους μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να κοιμάται καλύτερα και να ευημερεί.

Μέσα στην ομάδα θα έχετε την δυνατότητα να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας, να συνδεθείτε με γονείς που μπορεί να βιώνουν τις ίδιες δυσκολίες και να πάρετε εμπεριστατωμένες απαντήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν άμεσα να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.

Τι θα αποκομίσω από αυτό το σεμινάριο;

Με το τέλος του σεμιναρίου θα αισθάνεστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά στο ρόλο της φροντίδας του παιδιού σας όσον αφορά στον ύπνο αλλά και σε σχέση με τις καθημερινές σας αποφάσεις.

Αγαπώ να βοηθάω, είμαι μαμά και καταλαβαίνω ακριβώς τι περνάτε

(...)Maria is a real professional. Always listening attentively. Perceiving your needs with great empathy and offering many holistic and enlightening solutions. [....]She helped me rise the quality of my life by showing me what I needed to change. She helped me understand my children's psychology (1.5 year old twins). And of course improve their sleep quality! THANK YOU Maria, for going this very special journey with me!

- Dora, Μαμά διδύμων 18 μηνών

(...)Από την πρώτη μας επικοινωνία αμέσως κατάλαβα ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτήν την δουλειά. Η ηρεμία στην φωνή της και η προθυμία της να με ακούσει και να με καταλάβει. Αν και οι αλλαγές για την μικρή μας ήταν αρκετές, συνεργάστηκε πλήρως και με το παραπάνω από την πρώτη μέρα! [...] Θέλω να παροτρύνω, όλους όσους πιστεύουν πως χρειάζονται καθοδήγηση, να ζητήσουν βοήθεια και το αποτέλεσμα θα τους εκπλήξει!

- Μαμά παιδιού 2 ετών

(...)Η Μαρία έχει έναν μαγικό τρόπο να σε ακούει και να σε νιώθει. Τα κάνει όλα να φαίνονται επιλύσιμα. Από την πρώτη συνέδρια, μου έδωσε πίσω την ελπίδα που είχα χάσει. Είναι άρτια καταρτισμένη και τόσο to the point που δεν σου αφήνει περιθώριο να αμφιβάλλεις αν θα τα καταφέρεις. Και τα κατάφερα! [...] Η ποιότητα της καθημερινότητας μας έχει βελτιωθεί σημαντικά. Μαρία, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ οικογενειακώς!!!!

- Ρενάλντα, Μαμά παιδιού 2 ετών

    Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για την Ομάδα γονέων 0-12 μηνών.

    Εκδήλωση Ενδιαφέροντος: Ομάδες Γονέων 0-12μηνών
    Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για το Webinar που αφορά γονείς παιδιών από 0-12 μηνών. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Μόλις δηλώσετε το ενδιαφέρον σας θα επικοινωνήσω προσωπικά μαζί σας εντός 24ώρου για απορίες και λεπτομέρειες.
    Γράψτε απορίες, σχόλια και λεπτομέρειες για τις ώρες που θα θέλατε να επικοινωνήσω μαζί σας.